Stap 1: oriëntatie

Wij beginnen met een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Jouw persoonlijke situatie en wensen voor de toekomst bekijken wij zorgvuldig. We maken een inschatting van de legenda-activiteiten en de maandlasten. Alle risico’s (denk aan overlijden, arbeidsongeschiktheid) brengen wij duidelijk in kaart. 

ADVIES

 

Welke hypotheek, welke vorm(en) en welke rentevaste periode past het best bij jullie. Op dit moment maar ook in de toekomst. Is de hypotheek dan nog wel flexibel genoeg? Er zitten altijd verschillen in de voorwaarden van de mogelijke geldverstrekkers. Wij brengen alles zorgvuldig voor u in kaart en geven deskundig en persoonlijk advies. 

HYPOTHEEK AFSLUITEN

 

Wanneer we het eens zijn over de hypotheek die we willen afsluiten vragen wij offertes voor je aan. Die moeten zo dicht mogelijk bij jullie wensen zitten. Het hele proces tot en met het tekenen bij de notaris verzorgen wij voor je. Zo heb je alle tijd om te dromen over jullie nieuwe woning.

Erkend hypotheek- en financieel adviseur

Pieter Maclean is geboren en getogen in Rotterdam. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening bij ABN AMRO Bank NV. Van hypotheekadviseur tot financieel specialist voor medici, vrije beroepen en dga’s.

 

De combinatie van persoonlijk contact met een goed en deskundig advies is van het grootste belang om een vertrouwensband op te bouwen. Dit geldt voor starters, doorstromers, oversluiters, zelfstandigen en ondernemers. Er komt altijd veel bij kijken. Ook bij iets emotioneels als scheidingen. Jouw wens is altijd het uitgangspunt van onze samenwerking. Het gaat immers om de woning waar je verliefd op bent geworden. En waar je ontzettend graag wil wonen.

 

Een hypotheek is in veel gevallen het middel om jouw wens te realiseren. Je wilt je vooral bezighouden met het huis, de verbouwing en inrichting. Niet met alle financiële rompslomp. Daar ben ik voor. Ik neem het je graag uit handen. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst. Je situatie kan immers veranderen. Je hypotheek moet daarom flexibel genoeg zijn om die aan te laten sluiten op nieuwe wensen en omstandigheden. 

Heb je vragen?

Woonwens staat voor je klaar.

Logisch dat je vragen hebt, wil je weten waar je aan toe bent. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!
Contact
Voldoet mijn hypotheek nog aan mijn huidige situatie? Of is het verstandig om hierin iets te wijzigen? En hoe weet ik als ondernemer welke mogelijkheden er voor mij zijn om een hypotheek af te sluiten? Vragen die WoonWens Hypotheken graag beantwoordt.

Hypotheek

Onafhankelijk advies

Woonwens kent de markt en weet wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw hypotheek.
Meer informatie
Wat worden mijn maandlasten? Welke hypotheekvorm sluit het best aan op mijn wensen? Aflosvrij, annuïteit, lineair – wat is dat eigenlijk? WoonWens Hypotheken legt het je uit. Helder en zonder omhaal van woorden. Zo weet jij precies welke keuze je moet maken.

Het proces

Kosteloos oriëntiatiegesprek

Wij starten met een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Hierin bekijken wij jullie persoonlijke situatie en jullie wensen.
Meer informatie
Wat komt er allemaal kijken bij het afsluiten van mijn hypotheek? En welke rol speelt de notaris hierin? Maak je geen zorgen, WoonWens Hypotheken begeleidt je van aanvraag tot sleuteloverdracht. Zelfs bij de aankoop van je nieuwe woning staan wij voor je klaar.