Stap 1: oriëntatie

Wij beginnen met een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Jouw persoonlijke situatie en wensen voor de toekomst bekijken wij zorgvuldig. We maken een inschatting van de legenda-activiteiten en de maandlasten. Alle risico’s (denk aan overlijden, arbeidsongeschiktheid) brengen wij duidelijk in kaart. 

ADVIES

 

Welke hypotheek, welke vorm(en) en welke rentevaste periode past het best bij jullie. Op dit moment maar ook in de toekomst. Is de hypotheek dan nog wel flexibel genoeg? Er zitten altijd verschillen in de voorwaarden van de mogelijke geldverstrekkers. Wij brengen alles zorgvuldig voor u in kaart en geven deskundig en persoonlijk advies. 

HYPOTHEEK AFSLUITEN

 

Wanneer we het eens zijn over de hypotheek die we willen afsluiten vragen wij offertes voor je aan. Die moeten zo dicht mogelijk bij jullie wensen zitten. Het hele proces tot en met het tekenen bij de notaris verzorgen wij voor je. Zo heb je alle tijd om te dromen over jullie nieuwe woning.

Erkend hypotheek- en financieel adviseur

Pieter Maclean is geboren en getogen in Rotterdam. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening bij ABN AMRO Bank NV. Van hypotheekadviseur tot financieel specialist voor medici, vrije beroepen en dga’s.

 

De combinatie van persoonlijk contact met een goed en deskundig advies is van het grootste belang om een vertrouwensband op te bouwen. Dit geldt voor starters, doorstromers, oversluiters, zelfstandigen en ondernemers. Er komt altijd veel bij kijken. Ook bij iets emotioneels als scheidingen. Jouw wens is altijd het uitgangspunt van onze samenwerking. Het gaat immers om de woning waar je verliefd op bent geworden. En waar je ontzettend graag wil wonen.

 

Een hypotheek is in veel gevallen het middel om jouw wens te realiseren. Je wilt je vooral bezighouden met het huis, de verbouwing en inrichting. Niet met alle financiële rompslomp. Daar ben ik voor. Ik neem het je graag uit handen. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst. Je situatie kan immers veranderen. Je hypotheek moet daarom flexibel genoeg zijn om die aan te laten sluiten op nieuwe wensen en omstandigheden. 

Heb je vragen?

Woonwens staat voor je klaar.

Logisch dat je vragen hebt, wil je weten waar je aan toe bent. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!
Contact

Heb je vragen over je huidige hypotheek? Will je weten of deze nog goed is? Of beter kan? Ga je misschien verhuizen? Misschien ben je ondernemer en wil je weten of je een hypotheek kunt afsluiten. Bel ons op of stuur een mailtje. Wij staan voor je klaar.

Hypotheek

Onafhankelijk advies

Woonwens kent de markt en weet wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw hypotheek.
Meer informatie

Wat gaan jouw maandlasten worden bij een nieuwe hypotheek? Welk soort hypotheek past het best bij je? Aflosvrij, annuïteit of misschien lineair. Woonwens kan je precies adviseren wat de beste hypotheek is in jouw situatie. 

Het proces

Kosteloos oriëntiatiegesprek

Wij starten met een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Hierin bekijken wij jullie persoonlijke situatie en jullie wensen.
Meer informatie

Er komt heel wat kijken bij het afsluiten van een hypotheek voor jouw droomhuis. Maak je geen zorgen, wij begeleiden je vanaf het begin tot en met de sleuteloverdracht. Hulp nodig bij de aankoop van je woning? Ook daar kan WoonWens bij helpen.