HYPOTHEEK ADVIES

Je hebt jouw droomhuis gevonden? Dan komt er gelijk van alles op je af. Past het binnen mijn financiële mogelijkheden? Wat worden mijn maandlasten? Wat moet ik regelen om alles rond te krijgen? Welkom bij WoonWens Hypotheken, waar geldt: ‘eerst rekenen, dan tekenen’. Samen met jou nemen wij alle denkbare mogelijkheden door. En brengen wij je advies uit? Dan leggen wij je haarfijn en in heldere taal uit waarom. Zo maak jij een gegronde keuze die er toe doet.

EERSTE HYPOTHEEK

Heb je een nieuwe woning gekocht? Dan komen er nogal wat vragen op je af. Wat worden mijn maandlasten en hoe los ik de hypotheek af? Welke rentevaste periode is voor mij interessant? Welke stukken moet ik aanleveren voor de hypotheekaanvraag? WoonWens Hypotheken begrijpt wat er op je afkomt en maakt van jouw droom een mooie start. Terwijl jij nadenkt over de inrichting van je nieuwe woning, werken wij aan een hypotheek die het beste bij jou situatie past. Maatwerk, heet dat.

BESTAANDE HYPOTHEEK

Past mijn huidige hypotheek(vorm) nog bij mijn situatie? Hoe kom ik in aanmerking voor een lagere rente? Ben ik voordeliger uit als ik mijn hypotheek oversluit? En hoe zit het dan met boete/vergoedingsrente? Kan ik mijn verbouwing meefinancieren? Op deze en nog veel meer vragen heeft WoonWens Hypotheken het antwoord. Wij kennen de markt en de mogelijkheden en helpen je graag verder. Bel of mail ons voor een afspraak!

HYPOTHEEK EN ONDERNEMER

 

Hoe kijkt een bank of een andere geldverstrekker het inkomen uit jouw onderneming? Wanneer je een jaar verlies hebt gedraaid, heeft dat invloed op mijn inkomen voor de bank? Heeft de bank altijd van drie jaren de cijfers nodig? Of kan het anders? Voor de ondernemer die een hypotheek wil afsluiten komt er vaak wat meer bij kijken. Ook hiermee heeft WoonWens veel ervaring. Samen met jou nemen wij alle mogelijkheden door. Er kan vaak meer dan je denkt. Neemt contact met ons op voor het antwoord op al uw vragen.

ECHTSCHEIDING / EINDE SAMENWONING

Je gaat uit elkaar? Hoe nu verder met de hypotheek en het huis? Misschien moet de woning worden verkocht. Welke verdeling, rekening houdend met een eventuele overwaarde, vindt er plaats? Misschien wil een van jullie het huis aanhouden. Welke mogelijkheden zijn er dan? Neem in een zo vroeg mogelijk stadium contact op met WoonWens. Samen komen wij er altijd uit, zowel juridisch als financieel. Een kwestie van de juiste afspraken. Voor de juridische afwikkeling werken wij samen met diverse mediators en advocaten.

Welke hypotheek past het beste bij u. Waar moet u allemaal aan denken? Vraag advies aan WoonWens. Wij adviseren u graag. 

info@woonwenshypotheken.nl | 06 83 62 74 06

Heb je vragen?

Woonwens staat voor je klaar.

Logisch dat je vragen hebt, wil je weten waar je aan toe bent. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!
Contact
Voldoet mijn hypotheek nog aan mijn huidige situatie? Of is het verstandig om hierin iets te wijzigen? En hoe weet ik als ondernemer welke mogelijkheden er voor mij zijn om een hypotheek af te sluiten? Vragen die WoonWens Hypotheken graag beantwoordt.

Hypotheek

Onafhankelijk advies

Woonwens kent de markt en weet wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw hypotheek.
Meer informatie
Wat worden mijn maandlasten? Welke hypotheekvorm sluit het best aan op mijn wensen? Aflosvrij, annuïteit, lineair – wat is dat eigenlijk? WoonWens Hypotheken legt het je uit. Helder en zonder omhaal van woorden. Zo weet jij precies welke keuze je moet maken.

Het proces

Kosteloos oriëntiatiegesprek

Wij starten met een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Hierin bekijken wij jullie persoonlijke situatie en jullie wensen.
Meer informatie
Wat komt er allemaal kijken bij het afsluiten van mijn hypotheek? En welke rol speelt de notaris hierin? Maak je geen zorgen, WoonWens Hypotheken begeleidt je van aanvraag tot sleuteloverdracht. Zelfs bij de aankoop van je nieuwe woning staan wij voor je klaar.