ALLES ONDER CONTROLE

Het huis is aangekocht en de hypotheek is geregeld. Ook de verhuizing staat al gepland. Jullie zijn er dus helemaal klaar voor. Helemaal? Heb je de verzekeringen al geregeld? Zomaar een voorbeeld: het komt regelmatig voor dat een deel van de inboedel of het gereedschap al in het nieuwe huis staat. Valt dit dan onder de verzekering van je huidige inboedel?

Zodra je hebt getekend bij de notaris is de nieuwe woning jullie eigendom geworden. Vanaf datzelfde moment is ook een opstalverzekering nodig. WoonWens adviseert je van A tot Z. Dus wij geven je graag advies over de verzekeringen die qua dekking, eigen risico, premie e.d. het beste bij jullie passen..

Misschien heb je het huis gekocht op basis van twee inkomens. Wanneer een van jullie komt te overlijden verandert ook de financiële situatie. Hoe nu verder? Wil je dat je partner in hetzelfde huis kan blijven wonen? En zich daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken? Denk dan bijvoorbeeld aan een verzekering tegen overlijdensrisico. Dat kan veel rust en zekerheid geven.

 

Of je wordt arbeidsongeschikt en je ontvangt minder inkomen. Wat dan? Vanuit onze hypotheekadviezen kunnen we je ook over dit soort zaken uitgebreid adviseren.

 

Verzekeringen die je wij voor je kunnen regelen:

 

  • Aansprakelijkheid. Vooral handig als je kinderen hebt.
  • Inboedel. Zoals meubels, elektrische apparaten, sieraden, kleding, enz.
  • Opstal. Bij brand, ruitschade, etc.
  • Auto. Denk aan een tweede auto. Samen is dat misschien goedkoper op dezelfde polis.
  • Rechtsbijstand. Voor juridische bijstand bij geschillen.
  • Overlijden
  • Arbeidsongeschiktheid

 

Woonwens: WIJ HELPEN U GRAAG VAN A TOT Z.

U WILT TOCH ALLES GOED GEREGELD HEBBEN.

 

Heb je vragen?

Woonwens staat voor je klaar.

Logisch dat je vragen hebt, wil je weten waar je aan toe bent. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!
Contact

Heb je vragen over je huidige hypotheek? Will je weten of deze nog goed is? Of beter kan? Ga je misschien verhuizen? Misschien ben je ondernemer en wil je weten of je een hypotheek kunt afsluiten. Bel ons op of stuur een mailtje. Wij staan voor je klaar.

Hypotheek

Onafhankelijk advies

Woonwens kent de markt en weet wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw hypotheek.
Meer informatie

Wat gaan jouw maandlasten worden bij een nieuwe hypotheek? Welk soort hypotheek past het best bij je? Aflosvrij, annuïteit of misschien lineair. Woonwens kan je precies adviseren wat de beste hypotheek is in jouw situatie. 

Het proces

Kosteloos oriëntiatiegesprek

Wij starten met een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Hierin bekijken wij jullie persoonlijke situatie en jullie wensen.
Meer informatie

Er komt heel wat kijken bij het afsluiten van een hypotheek voor jouw droomhuis. Maak je geen zorgen, wij begeleiden je vanaf het begin tot en met de sleuteloverdracht. Hulp nodig bij de aankoop van je woning? Ook daar kan WoonWens bij helpen.