ALLES ONDER CONTROLE

Het huis is aangekocht en de hypotheek is geregeld. Ook de verhuizing staat al gepland. Jullie zijn er dus helemaal klaar voor. Helemaal? Heb je de verzekeringen al geregeld? Zomaar een voorbeeld: het komt regelmatig voor dat een deel van de inboedel of het gereedschap al in het nieuwe huis staat. Valt dit dan onder de verzekering van je huidige inboedel?

Zodra je hebt getekend bij de notaris is de nieuwe woning jullie eigendom geworden. Vanaf datzelfde moment is ook een opstalverzekering nodig. WoonWens adviseert je van A tot Z. Dus wij geven je graag advies over de verzekeringen die qua dekking, eigen risico, premie e.d. het beste bij jullie passen..

Misschien heb je het huis gekocht op basis van twee inkomens. Wanneer een van jullie komt te overlijden verandert ook de financiële situatie. Hoe nu verder? Wil je dat je partner in hetzelfde huis kan blijven wonen? En zich daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken? Denk dan bijvoorbeeld aan een verzekering tegen overlijdensrisico. Dat kan veel rust en zekerheid geven.

 

Of je wordt arbeidsongeschikt en je ontvangt minder inkomen. Wat dan? Vanuit onze hypotheekadviezen kunnen we je ook over dit soort zaken uitgebreid adviseren.

 

Verzekeringen die je wij voor je kunnen regelen:

 

  • Aansprakelijkheid. Vooral handig als je kinderen hebt.
  • Inboedel. Zoals meubels, elektrische apparaten, sieraden, kleding, enz.
  • Opstal. Bij brand, ruitschade, etc.
  • Auto. Denk aan een tweede auto. Samen is dat misschien goedkoper op dezelfde polis.
  • Rechtsbijstand. Voor juridische bijstand bij geschillen.
  • Overlijden
  • Arbeidsongeschiktheid

 

Woonwens: WIJ HELPEN U GRAAG VAN A TOT Z.

U WILT TOCH ALLES GOED GEREGELD HEBBEN.

 

Heb je vragen?

Woonwens staat voor je klaar.

Logisch dat je vragen hebt, wil je weten waar je aan toe bent. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!
Contact
Voldoet mijn hypotheek nog aan mijn huidige situatie? Of is het verstandig om hierin iets te wijzigen? En hoe weet ik als ondernemer welke mogelijkheden er voor mij zijn om een hypotheek af te sluiten? Vragen die WoonWens Hypotheken graag beantwoordt.

Hypotheek

Onafhankelijk advies

Woonwens kent de markt en weet wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw hypotheek.
Meer informatie
Wat worden mijn maandlasten? Welke hypotheekvorm sluit het best aan op mijn wensen? Aflosvrij, annuïteit, lineair – wat is dat eigenlijk? WoonWens Hypotheken legt het je uit. Helder en zonder omhaal van woorden. Zo weet jij precies welke keuze je moet maken.

Het proces

Kosteloos oriëntiatiegesprek

Wij starten met een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Hierin bekijken wij jullie persoonlijke situatie en jullie wensen.
Meer informatie
Wat komt er allemaal kijken bij het afsluiten van mijn hypotheek? En welke rol speelt de notaris hierin? Maak je geen zorgen, WoonWens Hypotheken begeleidt je van aanvraag tot sleuteloverdracht. Zelfs bij de aankoop van je nieuwe woning staan wij voor je klaar.